Söt senap med saffran och rosépeppar

Jag vill ha många sorters senap på julbordet

Betyg (0 röster)
Söt senap med saffran och rosépeppar

Ingredienser

1 dl dijonsenap
0,5 dl pressad apelsinsaft
0,5 g saffran
1 msk honung
0,5 msk rosépeppar , krossad
0,5 st citron , rivet skal från
0,5 msk citronsaft

Gör så här

Häll apelsinsaft, saffran, honung och rosépeppar i en kastrull. Koka upp och låt svalna.

Blanda senapen med saffranslagen, citronsaften och skalet. Häll upp i en ren burk.
Visningar:
1048
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Supergod potati
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Min goda kyckli
av lennali
över 2 månader