Sötsursås med ingefära

Betyg (0 röster)

Ingredienser

4 dl vatten
2 msk hönsbuljongpulver
4 msk äppelcidervinäger
1 dl strösocker
1-2 msk riven färsk ingefära
1 finhackad vitlöksklyfta
1-2 tsk finhackad spansk peppar
2 krm salt
Maizena ljus redning

Gör så här

Blanda vatten, buljongpulver, vinäger, socker, ingefära, vitlök, peppar och salt. Börja med den lilla mängden ingefära och spansk peppar. Låt såsen sjuda 4-5 minuter och smaka av om du vill ha den starkare. Red av med maizena direkt ur paketet. Låt koka någon minut till lagom simmig sås. Håll såsen varm.
Visningar:
1286
Sparat:
19

LIKNANDE RECEPT

Sötsursås recept
Friterad fläskf..
över 2 månader
Stekt ris med k
över 2 månader
Pulled pork i l
av Fetgnu
över 2 månader
Pulled Cow..
av Fetgnu
över 2 månader
Chicken nuggets
över 2 månader
Krabbvårullar
över 2 månader