Saffransbröd med kesella

Betyg (0 röster)

Ingredienser

50 g jäst
100 gr smör
5 dl mjölk
250 g kesella
1 g saffran
1-1/2 dl socker
1/2 tsk salt
ca 17 dl vetemjöl
1 ägg
russin

Gör så här

Låt degen jäsa i ca 40 min. Baka ut till Lussekatter och låt dem jäsa i ytterligare 40 min. Pensla med uppvispat ägg och grädda i ca 225 gr i ca 5-8 min. Dekorera med russin om så önskas.
Visningar:
2747
Sparat:
32

LIKNANDE RECEPT

Saffransbröd recept
Saffransbröd me..
över 2 månader
Pernillas saffr
över 2 månader
Morotsbröd
av Jessika
över 2 månader
Lussans bullar
över 2 månader
Saffrankaka i l
av tina62
över 2 månader
Saffransbröd i
av Boundin
över 2 månader