Saffranspannkaka

God och gul att äta till jul.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

1 dl grötris
3 dl mjölk
1 dl vispgrädde
1 ägg
1 msk socker
1 pkt saffran

Gör så här

Koka riset i mjölk och grädde i 40 minuter. Låt svalna och tillsätt ägg, socker och saffran.
Häll i en smord ugnsfast form och grädda i 175 grader i 30 minuter.
Serveras ljummen med blåbär och vispad grädde.
Visningar:
1131
Sparat:
21
Saffranspannkak..
över 2 månader
Saffranspannkak
över 2 månader
Saffranspannkak
av irko
över 2 månader
Saffranspannkak
över 2 månader
Saffranspannkak..
av kerkja
över 2 månader
Enkel saffransp
över 2 månader