Saffranspotatissallad med pepparrot

Godare potatissallad får man leta efter. Pepparrot och dijonsenap ger extra sting! Och aningen honung rundar av.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6
Saffranspotatissallad med pepparrot

Ingredienser

750 g potatis

Dressing:
2 dl lätt crème fraiche
1 påse saffran , 0,5 g
2 msk färskriven pepparrot
1 msk dijonsenap
2 msk flytande honung
1/2 tsk salt

Garnering:
bladpersilja

Gör så här

Koka potatisen och låt den svalna.

Skala och skär den i bitar.

Rör ihop ingredienserna till dressingen i en bunke. Rör ner potatisen och blanda väl.

Garnera med persilja vid servering.
Visningar:
1085
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Spanska spett m
av Fin
över 2 månader
Spanska spett m
av Fin
över 2 månader