Sandwichtårta

Hållbar och lättserverad kan man säga att den här sandwichtårtan är. Den kan stå i kylen flera dagar och blir bara saftigare och bättre av det. Garnera i sista sund innan gästerna kommer.

Betyg (0 röster)
Antal personer
?

Ingredienser

1 vitt formbröd
1 fyrkantigt mörkt bröd

Fyllning:
½ tub böcklingpastej, 150 g
1 tub salt kaviar, 150 g
½ dl finklippt dill
½ grön paprika
1 tub räkost, 150 g

Garnering:
10 rädisor
½ grön paprika

Gör så här

Skär bröden på längden i tunna skivor och skär bort kanterna så att skivorna blir lika stora.

Blanda samman böcklingpastej, salt kaviar och klippt dill till en smidig fyllning i en skål.

Hacka grön paprika mycket fint och blanda med hälften av räkosten. Lägg två skivor mörkt bröd bredvid varandra. Bred ut hälften av böcklingfyllningen på dessa.

Varva sedan med vitt bröd och bred den med räkostfyllningen. Lägg ännu ett lager mörkt bröd med böcklingfyllningen och sist vitt bröd.

Svep in tårtan i fuktat smörpapper och lägg den i press t.ex. mellan två skärbräden. Ställ den kallt över natten.

Bred det översta lagret med resten av räkosten strax före serveringen. Hacka grön paprika och rädisor lite grovt och täck tårtan med detta.
Visningar:
1100
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR