Senapsbakad lax

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 Laxfileér
4 msk creme fraiche
3-4 msk fransk senap
1/2 dl persilja (fryst går bra)
salt
peppar
1 krm socker

Gör så här

Lägg laxen i en ugnssäker form. Salta peppra och sockra laxen. Blanda samman creme fraich, senap och hackad perilja. Bred röran över laxen. Baka i ugn, 200 grader, ca 15 min.eller i micron ca 8 min. Servera med pressad potatis och en kall creme fraich sås med örter.
Visningar:
2709
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Ugnsbakad lax m
av lennali
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Lax i krämig sw
av kicki_k
över 2 månader
Lax och räkgryt
av Luna
över 2 månader