Sillaröra

God sillaröra till jul- och påskbordet. God även som förrätt på en skiva grovt bröd. Serveras med kall öl och gärna "en lille en".

Betyg (0 röster)
Antal personer
10 st

Ingredienser

1 burk matjesill
1 dl finhackad purjolök
3 hårdkokta finhackade ägg
1 äggula (rå)
1 msk fransk senap
1 dl olja
1 dl gräddfil
1 burk röd stenbitsrom ( 50 g)
0,5 dl hackad dill
0,5 dl hackad gräslök

Gör så här

Skär sillen i mindre bitar. Blanda äggula och senap i oljan under omrörning. Blanda i resten, spara lite hårdkokta ägg och purjolök till garnering. Låt gärna stå kallt en stund innan servering. Att ha till; kokt potatis, grovt bröd.
Visningar:
1802
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR