Sivs Bregott-kakor

Ett recept av Siv Florén, Årets Hembakare 2003.

Betyg (4 röster)
Antal personer
Ca: 60 st
Sivs Bregott-kakor

Ingredienser

1 ½ dl strösocker
300 g (liten ask) extrasaltat bregott
2 ½ dl maizenamjöl
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Gör så här

Sätt ugnen på 175°.

Rör samman socker och bregott. Blanda bakpulvret med mjölet och rör ner i smeten.

Klicka upp i små papp- eller folieformar. Grädda
15-20 minuter mitt i ugnen. Låt kallna på plåt.
Visningar:
4422
Sparat:
252

LIKNANDE RECEPT

Kakor recept
Ploppkakor
av LexieF
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Dumlekladdkaka
över 2 månader
Twix julgodis
av Sajsa
över 2 månader
Bountykaka
av Bodil56
över 2 månader
Falsk Toscakaka..
av thewhy
över 2 månader