Skinkfyllt formbröd

Jättegod varm smörgås. Enkel att förbereda.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 port.
Skinkfyllt formbröd

Ingredienser

1 helt vitt formbröd eller långfranska
200 g rökt skinka
200 g tärnad eller riven ost
1 dl klippt persilja
200 g skivade champinjoner
1 hackad gul lök
1 msk smör eller margarin
1 dl lättmajonnäs
1 dl gräddfil
Smält smör eller margarin
Aluminiumfolie

Gör så här

1. Sär brödet i skivor som hänger ihop i botten. Lägg brödet på ett ark aluminiumfolie.
2. Fräs lök och svamp i lite fett några minuter. Låt det svalna. Skär skinkan i små tärningar.
3. Blanda ner skinka, ost, persilja, svamp och lök i majonnäs blandat med gräddfil.
4. Fördela blandningen mellan skivorna och tryck ihop brödet lätt. Svep in brödet i aluminiumfolien, men lämna ovansidan öppen. Pensla ovansidan med lite smält fett.

Hit går rätten att förbereda.

5. Sätt in brödet mitt i ugnen ca 225 grader i ca 20 minuter, tills allt är genomvarmt och har fin färg. Sallad är gott till.
Visningar:
2864
Sparat:
53

LIKNANDE RECEPT

Formbröd recept
Fullkornsbröd, ..
av karhed
över 2 månader
Fiskfileer med
över 2 månader
Varm tacotårta
av lennali
över 2 månader
Chevretoast
av lennali
över 2 månader
Smörgåstårta me
av Blacky
över 2 månader