Skinklåda

Vardagsmat där allt läggs i samma form och sedan in i ugnen.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Kokt ris
Skinka eller kassler, ca 100-150 g per person

Dragonsås:
1,5 msk margarin
3 msk mjöl
4 dl mjölk
2 dl grädde
1 dl riven ost
½ tsk vitpeppar
½ tsk dragon
½ tsk salt
1 äggula
Eventuellt chilisås

Gör så här

Smörj ugnsfast form. Lägg i det kokta riset och ovanpå läggs skinkan (i rullader) eller kasslerkuber.

Häll över dragonsåsen och stick ner en gaffel på ett antal ställen så att såsen kommer ner i riset.

Grädda i 15 minuter i 225 grader.

Serveras med en god sallad.
Visningar:
1624
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Skinklåda recept
Skinklåda Paysa..
av maxxess
över 2 månader
Skinklåda
över 2 månader
Fin blomskinklå
av UllaC
över 2 månader
Skinklåda med p
över 2 månader
Bacon och skink
över 2 månader
Potatis- och sk
över 2 månader