Smögentoast

Det är kanske svårt att få tag i krabbklor, ta då kräftstjärtar i stället.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 vita brödskivor, kantskurna
Sallad

Skaldjursröra:
1 dl lättmajonnäs
1 dl crème fraiche
500 g räkor
4 krabbklor
1/2 krm kajennpeppar
1/2 tsk worcestershiresås
3 msk dill, hackad
Salt
Vitpeppar

Garnering:
Skalade räkor
50 g löjrom
Dill
Citronklyftor

Gör så här

Rosta brödskivorna och lägg dem på assietter med sallatsblad.

Blanda samman majonnäs och crème fraiche i en skål. Skala räkorna. Ta undan ca 20 stycken att dekorera med. Hacka resten grovt och blanda ner i majonnäsen.

Knäck krabbklorna, pilla ut krabbköttet och blanda det i röran. Smaksätt med kajennpeppar, worcestershiresås, dill, salt och peppar. Fördela röran på toasten.

Dekorera med skalade räkor, en klick avrunnen löjrom, dill och citronklyfta.
Visningar:
1778
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.