Smördegshjärtan med Hallon

Här har ni en superbra efterrätt

Betyg (0 röster)
Antal personer
12 st
Smördegshjärtan med Hallon

Ingredienser

1 rulle färdigkavlad kyld smördeg, 275 gram
1 ägg
500 gram Kasella vanilj
Ca 4 dl hallon eller smultron

Garnering:
Florsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader

Tryck ut 12 hjärtan ur smördegen med ett pepparkaksmått. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg.
Grädda i mitten av ugnen ca. 5 min eller tills de har fått en fin färg.
Låt svalna och skär av toppen på hjärtana och använd dem som lock.
Fördela kasella på bottnarna
Lägg på hallon och lock
Pudra över rikligt med florsocker
Visningar:
3864
Sparat:
56
Smördegshjärtan..
av lennali
över 2 månader
Ostgratinerade
av MrsC
över 2 månader
Smördegshjärtan
över 2 månader
Kumminhjärtan
av MrsC
över 2 månader
Smördegshjärtan
av tina62
över 2 månader
Mandelsmördegsh
av Fin
över 2 månader