Smal renskavspaj

Kcal/portion: 336
GI: 70

Betyg (1 röst)
Antal personer
5 st

Ingredienser

2 ½ dl dinkelmjöl
2 msk margarin
1 dl kesella , 1 %
2 msk vatten

Fyllning:
250 g renskav, fryst
200 g kantareller
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 palsternacka
1 tsk timjan

Äggstanning:
2 ägg
2 dl vatten
0,5 tsk salt
1 krm peppar

Gör så här

Gör pajdegen och tryck ut i en form. Stek renskaven tillsammans med kantareller, den hackade löken, palsternackan samt de pressade vitlöksklyftorna och timjan.

Varva renskavs- och äggblandning. Grädda pajen i nedre delen av ugnen i 200 grader, cirka 25 minuter.
Visningar:
2578
Sparat:
45

LIKNANDE RECEPT

Renskavspaj med
av lennali
över 2 månader
Renskavspaj
över 2 månader