Snabb krabbfisk

Fisk är gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 - 600 g fiskfilé, t ex torsk eller sej
1 tsk salt
2 dl créme fraiche
1 burk salladskrabba, 175 g
2 tsk vetemjöl
1 msk chilisås
½ krm cayennepeppar
2 krm chilipulver

Gör så här

Färska fiskfiléer skärs i bitar eller det något tinade fiskblocket skärs i 2 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugnsäker form och salta den. Blanda cremé fraiche, krabba och mjöl. Smaksätt med chilisås och kryddor. Fördela blandningen öcert fisken. Tillaga i ugn vid 200 grader, ca 30 min. Servera med kokt potatis och sallad.
Visningar:
480
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Krabbfisk recept
Snabb krabbfisk
av MrsC
över 2 månader
Räksallad..
av Nena81
över 2 månader