Snabb och god kalaskyckling

Här används färdiggrillad kyckling med smak av ädelost och konjak.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Snabb och god kalaskyckling

Ingredienser

2 färdig grillade kycklingar
2 burkar konserverade päron, á 425g
75g ädelost
2 dl vispgrädde
1 msk konjak

Garnering:
flagad mandel

Gör så här

Ugn 250 grader.

Bena ur kycklingen och skär köttet i mindre bitar.
Låt päronen rinna av och dela dem i mindre bitar och lägg päronenbitarna på ett smort ugnssäkert fat. Lägg kycklingköttet ovanpå. Smula över ädelosten.

Vispa grädden och smaksätt den med konjak. Bred ut grädden ovanpå kycklingköttet. Strö över mandeln.

Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter.

Servera med ris och en grönsallad.
Visningar:
2133
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Kalaskyckling i
av Queenie
över 2 månader
Kickis kalaskyc
över 2 månader
Kalaskyckling m
över 2 månader
Kalaskyckling
av amoz
över 2 månader
Kalaskyckling m
av lennali
över 2 månader
Kalaskyckling
av pgej
över 2 månader