Snabba krabb- och persiljepasta

Ulrika Jisland lagade denna lättlagade rätt i middagstipset.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

50 g smör
1.5 st vitlöksklyftor
1 st chilifrukt
1 dl finhackad bladpersilja
2 msk färskpressad citronsaft
120 g krabbkött
4 portioner spaghetti
parmesanost
salt
citron till servering

Gör så här

1. Smält smöret i en kastrull. Finhacka vitlök och urkärnad chilifrukt och fräs dem i smöret utan att det tar färg.

2. Strö i persiljan, tillsätt citronsaften och rör till sist ner krabbköttet. Smaka av med salt.

3. Koka spaghettin, lägg upp den på ett stort fat och blanda i krabbröran. Avsluta med hyvlad eller riven parmesanost. Servera med en klyfta citron.
Visningar:
919
Sparat:
36

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.