Snabba matjessillen

Snabbt och enkelt får man en god sillrätt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 burkar matjessill, á 200g
½ dl majonäs
½ dl gräddfil
3/4 dl kalles kaviar
1 ½ msk kapris
1 kruka gräslök
1 hårdkokt ägg

Gör så här

Låt sillfiléerna rinna av ordentligt, torka gärna av med hushållspapper (ev spad tunnar ut såsen). Skär dem i mindre bitar.

Blanda majonäs med gräddfil, kaviar och kapris. Klipp gräslöken och rör ner det mesta i såsen, spara lite gräslök till garnering.

Vänd ner sillen i såsen. Låt vila kallt i ca 1 timme.

Inför servering:
Lägg upp sillen på serveringsfat. Skala och grovhacka ägget. Lägg en sträng av ägg och gräslök längs hela fatet.
Visningar:
775
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Matjessillen recept
Bästa matjessil..
av Lisa00
över 2 månader
Matjesilltårta
över 2 månader
Västerbottenche
över 2 månader
Gammeldags sill
av lennali
över 2 månader
Sillabakelse
av MrsC
över 2 månader
Matjesilltårta
av NewDown
över 2 månader