Snabbgravad honungslax med persikosås

Har ej testat detta receptet än, men det låter ju helt gudomligt gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 fjärilskotletter av lax 800 g
2 msk flytande honung
2 tsk salt
1 tsk grovkrossad vitpeppar

Persikosås:
1 persika eller nektarin
2 dl medelhavs youghurt
1 - 2 tsk finhackad röd chili
1/2 msk flytande honung
2 krm salt

Gör så här

Gnid in laxen med honung, salt o peppar
Låt stå i kylen i ca 11/2 timme.
Torka av laxen, grilla den över glöd ca 2 min på varje sida
Dela o kärna ur persikan
Blanda alla ingredienser till såsen
Servera till laxen med sallad o ungsbakad färspotatis till
Visningar:
1109
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Honungslax recept
Vild honungslax
över 2 månader
Chokladsufflé m..
över 2 månader
Fisksoppa med h
av Queenie
över 2 månader