Sniglar i vitlök

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

24 st sniglar
24 st snigelskal
175 gr smör
1 msk hackad persilja
2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk citron saft
2 msk pernod
salt
peppar

Gör så här

Rör ihop smör, persilja, vitlök, citron, pernod. Smaka av med salt och peppar. Fyll snigelskalen med snigel och fyll upp med smörblandningen och ställ de fyllda skalen i grovt salt på ett ugnssäkert fat,eller en speciell snigeltallrik. Gratinera i 200 grader tills smöret smält och sniglarna är genomvarma.
Visningar:
3871
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Fantastisk räkp
över 2 månader