Snittar med mango och parmesan

Små knapriga bröd toppas med bitar av söt mango och lite hetare mango chutney. Gratinera dem sedan med hyvlade spån av parmesan.

Betyg (0 röster)
Antal personer
10 st

Ingredienser

1 minibaguette
1 mango
2 msk mango chutney
50 g parmesan
2 msk olivolja

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.

Skär baguetten i tunna skivor och stek den i olivolja, salta.

Skala och dela mangon i små bitar. Blanda med mango chutney.

Toppa bröden med mangoröran och hyvla över parmesan.
Ställ in dem i ugnen i 5 minuter.
Visningar:
1385
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader