Soltorkad tomat pesto

ett väldingt gott sätt att tillaga kycklingen på!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Ca 600 gram kycklingfilé
1 burk soltokade tomater (använd oljan som tomaterna ligger i också)
2-3 vitlöksklyftor
olivolja
½ dl permesanost

Gör så här

Steck kycklingen lätt så den får en fin färg. ( den ska inte bli klar )
lägg sedan upp den i någon slags ungssäker form.
låten den vila lite, tills du kan ta på dom.
medans dom vilar så kan du passa på att göra peston.
lägg allt i en bunke , mixa det . blir det för tjockt så tillsätt lite olivolja .
kleta sedan på peston på kycklingen och in i ungnen.
ungsvärme 190 - 200 grader , titta till dom lite då och då , så att dom blir så som ni vill ha dom
Visningar:
914
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader