Soppor recept

Laddar...
Din sökning gav 3448 träffar
Kall fänkålssoppa med krispig fänkålssallad
Kall fänkålssoppa med krispig fän..

Fänkålen med sin lätta lakritston smakar helt ljuvligt i en soppa. Den här soppan går bra att förbereda dagen innan, men vänta med att blanda ihop fänkålssalladen till precis innan servering. Glute..


Blomkål- och purjolökssoppa med svampmacka
Blomkål- och purjolökssoppa med s..

Nu är hösten snart igång och vad passar inte bättre än en värmande soppa och en macka av höstig svamp. Enkelt och gott! Byt gärna ut blomkålen mot broccoli för att variera soppan.Grön supersoppa
Grön supersoppa

Ibland skriker kroppen efter vitaminer. Då har man två alternativ. 1. Ta på sig hörselkåpor och låtsas att det regnar. 2. Sno ihop denna enkla och gröna supersoppa! Glutenfri, äggfri och laktosfri.


Fräsch nudelsoppa
Fräsch nudelsoppa

Den här nudelsoppan har den ovanliga egenskapen att vara både mustigt värmande och krispigt fräsch. Blandningen av svamp i smakstark buljong, ihop med krispigt råa morötter och salladslök, och den sal..


Palsternackssoppa med curry
Palsternackssoppa med curry

Palsternackan är morotens bortglömda vän, som gör sig så himla bra i soppor. Oväntad kombo med curry? Smaka bara så förstår du! Glutenfri, laktosfri och äggfri.

Trelökssoppa
Trelökssoppa

Vi har någon form av lök i nästan alla recept. Varför? För att det är så ruskigt gott. Och billigt på det. Så en löksoppa med tre goda lökar kan bara bli succé! Glutenfritt, äggfritt och laktosfrit..