Sotare

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 kilo orensad strömming
salt

Gör så här

Rensa strömmingen men låt ryggbenet sitta kvar. Klipp av huvudet och klipp upp buken. Klipp bort stjärt och ryggfenor, peta ut inälvorna. Gör upp din eld och halstra strömmingen på mycket het glöd i max 2 minuterpå varje sida tills den har rejält med färg. Servera den nysotad på hårt bröd, med nypotatis och senapssås eller hovmästarsås.
Visningar:
758
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Jättegod sås ti
över 2 månader
Kickis frallor..
av zonale
över 2 månader
Olagligt goda f..
av FettFia
över 2 månader
Hot berry fudge
över 2 månader
Teriyakikycklin
över 2 månader
Vit kladdkaka/K..
av Penne
över 2 månader