Spätta med kräftsmak

Härlig smak, kalorisnålt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

300 g spättfiléer
2 dl krossade tomater
1 tsk salt
färska dillkronor eller 2 tsk dillfrön

Gör så här

Tina fiskfiléerna. Salta lätt, rulla ihop dem och lägg i en ugnssäker form. Blanda tomaterna med salt, peppar och klippt dillkronor eller dillfrön. Häll det över fisken.
Täck med aluminiumfolie, tillaga i ugn till fisken är fast i konsistensen, ca 20 minuter. Servera med kokt potatis, hackad dill och ärter
ugn 200 grader
Visningar:
691
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Lyxig fiskgratä
av gosmosa
över 2 månader
Hemlagad remoul..
över 2 månader
Gratäng med röd
av ros
över 2 månader
Lyxig fiskgratä
av ros
över 2 månader
Fiskgratäng med
av kremigt
över 2 månader