Spättfilérullar från ugnen

Spätta från ugnen - bjud kokt ris, pasta eller potatis till.

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st
Spättfilérullar från ugnen

Ingredienser

300 g spättfiléer
1 msk hackad dill
Citronsaft
Salt
1 morot
½ purjolök
½ rödlök
1 tomat
Ca 30 g apetina fetaost
.

Gör så här

Ugn: 225°

Tina spättfiléerna om de är djupfrysta. Lägg ut dem på arbetsbordet. Ringla över lite pressad citronsaft och salta lätt. Strö hackad dill över och rulla samman filéerna.

Skala och strimla moroten fint. Ansa och strimla purjolöken. Fräs morot och purjolök i lite matfett några minuter. Lägg över det på ett eldfast fat. Lägg fiskrullarna ovanpå.

Skala och finhacka löken. Tärna tomaten och blanda den med lök. Fördela det över fiskrullarna. Riv osten och strö den ovanpå.

Ställ fatet mitt i ugnen ca 15 minuter eller tills fisken är vit och ogenomskinlig. Bjud potatis, ris eller pasta till
Visningar:
3450
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.