Sparris med pinjenötter

enkel och god förrätt

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6

Ingredienser

20 gröna sparrisar
1 msk pressad citron
1 msk vatten
2 msk pinjenötter
1 vitlöksklyfta
Salt
peppar
Persilja till garnering

Gör så här

Ansa sparrisarna och låt koka i lättsaltat vatten 2-5 minuter beroende på tjocklek.

Blanda citron och vatten, pressa ner vitlöken. Rosta nötterna i en torr stekpanna någon minut
lägg upp sparrisarna på ett fat, skeda över vitlöksblandningen. Salta och peppra och strö slutligen över nötterna

Garnera med persilja

Gott att servera toast till.
Visningar:
2095
Sparat:
64

LIKNANDE RECEPT

Krämig pastasal
av sajoh69
över 2 månader
Fläskfilégryta
över 2 månader
Smördegsinbakad..
av heanea
över 2 månader
Paj med soltork
över 2 månader
Helstekt kalkon
av MrsC
över 2 månader
Lyxig torskgrat
över 2 månader