Spenat- och fetaostpiroger

En enkel och god rätt som funkar bra när som helst tycker jag...

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st
Spenat- och fetaostpiroger

Ingredienser

2 dl finstrimlad färsk spenat (går bra med frusen)
1/2 dl finhackad lök
1 ägg
1 ägg till pensling
200 g fetaost, smulad i större bitar
peppar
4 smördegsplattor

Till servering:
sallad

Gör så här

Sätt ugnen på 175°.

Blanda spenat, lök, ett ägg och fetaost i en bunke. Smaksätt med peppar.

Halvera smördegsplattorna. Fördela fetaostblandningen på plattornas mitt och vik i hop. Tryck till kanterna med en gaffel. Pensla pirogerna med en gaffel. Pensla pirogerna med ett uppvispat ägg och grädda dem gyllenbruna i ugnen, ca 10 minuter. Servera pirogerna med sallad.
Visningar:
14355
Sparat:
67

LIKNANDE RECEPT

Salami- och fet
över 2 månader
Fetaostpiroger
över 2 månader
Fetaostpirog
över 2 månader