Spenat bollar

Gott!

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g färsk spenat
1 msk sesamfrön
1 msk sesamolja

Sås:
2 msk soja
1 tsk risvinäger

Gör så här

1. Koka spenaten någon minut i lättsaltat vatten. Spola med kallt vatten och krama ur det med händerna och forma sedan till bollar.
2. Rosta sesamfrön i torr panna och låt svalna.
3. Hätta upp sesamolja i en stekpanna och fräs spenatbollarna i oljan. Rulla bollarna i sesamfrön.
4. Blanda en sås på soja och risvinäger. Vill du ha det kryddigare finhackar du en bit färskchili och blandar ner.
Visningar:
1239
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Vegetarisk lasa
av TessaA
över 2 månader
Ploppkakor
av LexieF
över 2 månader
American Tollho..
över 2 månader
Kakor med dumle
över 2 månader
Paj med varmrök
över 2 månader
Dumlekakor
över 2 månader