Spenat Milanese

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 pärllök
10 valnötter
40 g färsk parmesan
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
salt
peppar
250-300 g färsk spenat

Gör så här

Skala och finhacka pärllöken och grovhacka valnötterna. Hyvla eller riv parmesanen. Blanda olivolja, vinäger och pärllök. Smaka av med salt och peppar. Skölj spenatbladen och riv dem i mindre bitar. Vänd försiktigt ner dem i dressingen och strö över parmesan och valnötter.
Visningar:
461
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Vegetarisk lasa
av TessaA
över 2 månader
Paj med varmrök
över 2 månader
Laxlasagne
av Jessika
över 2 månader
Fisk i foliepak
av Jessika
över 2 månader
LCHF -Pizzagrat
över 2 månader
Drömsk tortelli
över 2 månader