Spenatgratäng med fetaost och röktlax

Snabb och Smakrik spenatgratäng. Ett av mammas favorit GI-recept

Betyg (12 röster)
Antal personer
4 st
Spenatgratäng med fetaost och röktlax

Ingredienser

4 ägg
150 g fetaost
1 dl creme fraiche
400 g hackad spenat
salt
peppar
svarta oliver
1 liten rödlök
400 g rökt lax
blandad sallad

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Tina spenaten och krama ur överflödig vätska. Blanda ögg, fetaost, creme fraiche och spenat. Smaka av med salt och peppar. Häll smeten i en smord ugnsfast form, dekorera med oliver och rödlök och låt stå i ugnen i ca 20 min.

Servera med lax och sallad.
Visningar:
16466
Sparat:
844

LIKNANDE RECEPT

Spenatgratäng m
över 2 månader
Krämig spenatgr
av Queenie
över 2 månader
Blomkål och spe
av amoz
över 2 månader
Spenatgratäng
av MrsC
över 2 månader