Spenatlasange

Gott med en vegetarisk lasange. Enkla och få ingredienser - tillagat på lite mer än en halvtimme. Och så gott!

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Spenatlasange

Ingredienser

1 paket färsk lasagne

1 paket fryst bladspenat eller hackad spenat, cirka 250 gram
1 dl grädde
3/4 burk Keso som innehåller 500 gram
3 - 4 dl förvälld eller stekt svamp, exempelvis trattkantareller, kantareller eller champinjoner
3 - 4 dl riven ost
Kryddning efter behag

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.

Tina spenaten i en kastrull, blanda ner grädden och koka under omröring några minuter. Blanda sedan ner keson och salta och peppra.

Varva färska lasagneplattor, spenat-grädd-kesosås med svamp och ost. Avsluta översta lagret med både såsen, svampen och osten.

Grädda i mitten av ugnen i cirka 20 minuter.
Visningar:
7033
Sparat:
98

LIKNANDE RECEPT

Spenatlasange recept
Lax och spenatl..
över 2 månader
Bappis falukorv
av Bappi
över 2 månader
Bappis fisklasa..
av Bappi
över 2 månader