Spenatstanning Med Räkor

enkelt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 dl Creme Fraiche
2 dl Grädde
6 ägg
500 g Fryst bladspenat - tinad
500 g Räkor med skal eller 200 g skalade
1/2 tsk Salt
Vitpeppar
riven muskot efter smak

Gör så här

Vispa upp äggen och tillsätt creme crème fraiche och vispa tills smeten blir klumpfri. Tillsätt grädde och salt.
2. Värm spenaten, salta lätt och krydda med vitpeppar och riven muskotnöt.
3. Låt spenaten rinna av väl genom att låta den ligga i en sil ett tag.
4. Lägg spenaten i en smord ugnsfast form och häll på äggstanningen.
5. Grädda i 175 grader i ett vattenbad tills stanningen stannat vilket tar ca 30 minuter.
6. Låt svalna något och garnera med räkorna.
Visningar:
1047
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.