Spett med mozarella, prusciutto, tomat och basilika.

Enkel, fräsch och supergod

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

1 st mozarellaost , godast blir den som är gjord av buffelmjölk
1 pkt prusciutto
1 ask coktailtomater på kvist
1 kruka basilika
Flingsalt
Smakrik olivolja
Små grillpinnar av bambu

Gör så här

Skär mozarellan i t årtbitar, dela tomaterna på mitten och repa fina blad av basilikan. Dela skinkan i halvor.

Varva på grillpinnarna i följande ordning tomat, ost, ett basilikablad och skinkan, ca tre gånger och sluta med en tomathalva.

Lägg upp pinnarna på ett vackert fat och strö flingsalt över och ringla rikligt med olivolja.

Servera som förrätt eller som plockmat till ett gott vitt vin.
Visningar:
3250
Sparat:
65

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.