Stekt bacon med senapsmarinerade rotfrukter

Snabbt, enkelt och gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Stekt bacon med senapsmarinerade rotfrukter

Ingredienser

2 pkt bacon à 120 g
4 potatisar
2 morötter
2 palsternackor

Marinad:
2 msk fransk grovkornig senap
2 msk strimlad bladpersilja
1 dl varm grönsaksbuljong
1 msk olivolja

Gör så här

Stek baconet i en stekpanna.
Skala potatis och rotfrukter, skär i mindre bitar. Koka dem nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten i en kastrull. Häll av vattnet och låt rinna av.
Blanda ingredienserna till marinaden i en skål. Vänd de ljumma rotfrukterna i marinaden. Smaksätt med salt och peppar.
Servera baconet med senapsmarinerade rotfrukter.
Visningar:
780
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader