Stekt fisk med spicy mimosa

Fruktig fiskrätt med lite hetta.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g Fiskfilé, t ex torsk, hoki eller sej
1 tsk salt
½ dl ströbröd
smör

Mimosasallad:
2 dl Arla köket lätt créme fraiche, paprika & chili
2 dl gröna ärter
1 dl tärnat äpple
4 msk finstrimlad purjolök

Gör så här

Blanda ingredienserna till salladen. Skär fisken i portionsbitar och krydda med salt. Vändem i ströbrödet. Stek fisken i smör i en stekpanna tills den är gyllenbrun och genomstekt. Servera med salladen, kokt potatis och citronklyftor.
Visningar:
800
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Mimosa recept
Mimosasallad
av lennali
över 2 månader
Min saftiga smö
över 2 månader
Mimosasallad al
av Gillsan
över 2 månader
Skinktårta - sm
av lennali
över 2 månader
Vegetarisk smör
över 2 månader