Stekt lax i tärningar med couscous

gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2,5 dl couscous
3,5 dl vatten
2 msk kycklingfond
1 msk olja
0,5 dl smör
4 laxfiléer
100 g broccoli
100 g sockerärter
1 röd paprika
salt
peppar
2 dl matlagningsyogurt
2 msk sweet chilisås

Gör så här

Instruktioner
Koka upp vatten och kycklingfond och olja.
Tillsätt couscousen och låt den svälla några minuter tills vattnet har absorberats.
Rör ner lite smör för att blanka av.
Om du använder frysta grönsaker, tina dem i micron med lite vatten.
Skär laxfiléerna i tärningar, salta och peppra, och stek tills det blir fin stekyta.
Tillsätt paprikan och fräs med den några minuter.
Lägg i resten av grönsakerna, och vänd ner den färdiga couscousen – låt allt bli varmt.
Rör ihop sweet chilisås och matlagningsyogurt till den kalla såsen.
Visningar:
1625
Sparat:
37

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader
Makalös kycklin
av Marre73
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader