Strimlat kött med äggnudlar

Snabbt, enkelt och gott.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

½ paket (ca 250 g) äggnudlar
300 g strimlat fläskkött
1 purjolök
100 g champinjoner eller shiitake
2 msk olja eller flytande margarin
1 förpackning Wok Sauce , t ex Phad Thai
½ dl cashew- eller jordnötter

Gör så här

Tillaga och skölj nudlarna enligt anvisning på förpackningen.

Skölj och skiva purjon, gärna på snedden. Skär svampen i bitar.

Hetta upp fett i en wok eller stor stekpanna. Stek köttet tills det fått färg på båda sidorna. Blanda i purjo och svamp och fortsätt att steka tills de börjar mjukna och köttet är färdigt.
Blanda i såsen och sedan nudlarna och värm upp alltsammans. Strö över nötterna.
Visningar:
3344
Sparat:
18

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader