Stuvad spenat

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 paket hackad spenat
1 dl vatten
1 msk vetemjöl
salt
peppar
riven muskotnöt
1 msk mjölkfritt margarin

Gör så här

Värm spenaten på svag värme. Gör en redning av 2 msk vetemjöl och 1 dl vatten och rör ned i den tinade spenaten. Låt koka några minuter. Smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt. Rör slutligen ned 1 msk mjölkfritt margarin. Serveras ex till köttbullar, stekta laxkotletter etc.
Visningar:
7539
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Vegetarisk lasa
av TessaA
över 2 månader
Paj med varmrök
över 2 månader
Laxlasagne
av Jessika
över 2 månader
Fisk i foliepak
av Jessika
över 2 månader
LCHF -Pizzagrat
över 2 månader
Drömsk tortelli
över 2 månader