Stuvad spenat

Kan med fördel ätas som förrätt! Gott med korvslantar och ½ ägghalva i.

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

300 g fryst spenat
2 msk vetemjöl
2,5 dl lättmjölk
salt
vitpeppar

Gör så här

Lägg ner spenaten och tina i en kastrull på medelstark värme, rör om då och då. Rör ihop mjöl och mjölk. Tillsätt redningen under omrörning. Låt koka 3 minuter. Smaksätt med salt och peppar.
Visningar:
1925
Sparat:
32

LIKNANDE RECEPT

Vegetarisk lasa
av TessaA
över 2 månader
Paj med varmrök
över 2 månader
Laxlasagne
av Jessika
över 2 månader
Fisk i foliepak
av Jessika
över 2 månader
LCHF -Pizzagrat
över 2 månader
Drömsk tortelli
över 2 månader