Svampkrustader med pepparrot och löjrom

Krustaderna är så goda att man gärna vill ta många

Betyg (0 röster)
Antal personer
8 st

Ingredienser

24 minikrustader
350 g champinjoner
1/2 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 msk olivolja
1 1/2 dl creme fraice
1 tsk balsamvinäger
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar

Garnering:
100 g löjrom
25 g pepparrot
1/2 citron, rivet skal
2 msk hackad gräslök

Gör så här

1. Ansa och skiva svampen.
Skala och hacka lök och vitlök.
Stek svamp och lök i olivolja tills svampen är gyllenbrun.
Tillsätt creme fraiche och balsamvinäger och låt koka upp.
Mixa i matberedare eller med mixerstav och låt kallna. Smaka av med salt och peppar.

Hit kan förberedas.
2. skala och riv pepparroten.
Spritsa champinjoncremen i krustaderna.
Toppa med löjrom.
Strö över pepparrot, citronskal och gräslök.
Visningar:
2404
Sparat:
27

LIKNANDE RECEPT

Svampkrustader recept
Svampkrustader ..
över 2 månader
Svampkrustader
över 2 månader