Svamplasagne

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 gul lök
1 morot
400 g blandad svamp
8 vitlöksklyftor
burk krossade tomater
1 tsk malen muskot
1 tsk rosmarin
lasagneplattor
salt
vitpeppar
2 dl riven ost
Béchamelsås:
8 dl mjölk
1 dl olja
1 dl vetemjöl

Gör så här

Skär grönsaker och svamp i knappt centimeterstora bitar. Stek dem i olja. Blanda ner i en gryta tillsammans med krossade tomater och krydor. Koka ca 5 minuter. Gör en redningspasta av olja och vetemjöl. Koka upp mjölken, red av med redningspastan. Varva béchamelsås, grönsaksröra, lasagneplattor och riven ost i en eldfast form. Första och sista lagret ska vara béchamel. Baka i ugn tills den är färdig, cirka 40 minuter vid 175ºC.
Visningar:
789
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Svamplasagne recept
Svamplasagne me..
över 2 månader
Svamplasagne
över 2 månader
Svamplasagne
av Bodil56
över 2 månader
Svamplasagne me
över 2 månader
Lättlagad svamp
över 2 månader
Svamplasagne
av hannai
över 2 månader