Svampröra med ris

titta gärna på http://gourmet.watolla.com/gourmet.php

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 ½dl ris
vatten
salt
200g champinjoner
4 auberginer
4 tomater
200g Keso
salt
nymald svartpeppar

Gör så här

Koka riset enligt förpackningens anvisningar.Skölj och skiva champinjonerna. Fräs dem utan fett i en kastrull på svag värme tills vätskan från svampen kokat in.Dela auberginerna i halvor på längden. Skär ut innehållet med t.ex. en sked och skär i tärningar. Spara skalen. Hacka tomaterna grovt. Värm ugnen till 175Grad.Blanda champinjoner, auberginetärningar och tomater med riset. Rör i Keso. Smaksätt med salt och peppar.Fördela risblandningen i fyra av skalhalvorna. Lägg på de övriga som lock. Slå in varje aubergine i en bit aluminiumfolie och ställ dem i en liten långpanna. Ugnsbaka auberginerna 30-45 min.
Visningar:
822
Sparat:
1

LIKNANDE RECEPT

Svampröra recept
Laxrullar med s..
av lennali
över 2 månader
Kycklinggryta i
av lennali
över 2 månader
Inbakad fläskfi
över 2 månader
Sus pastagratän
över 2 månader
Svampfylld fläs
över 2 månader
Potatisbakelser
över 2 månader