Sweetchili Fisk

Enkel och god.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

2 stora pangasusfileer.
½ purjolök
1 pkt matlagnigsgrädde
4-6 msk sweet chilisås
Salt
Peppar

Gör så här

Strimla purjolöken och lägg den i botten på en ugnsfast form.
Lägg på pangasusfileerna.
Blanda matlagnigsgrädde och sweet chilisås.
Vispa så att den blir lite fluffig.
Salta och peppra efter tycke.
Häll över fisken.
Gratinera i 200*C tills fisken är klar.
Beroende på om den var fryst eller tinad.
Ca 20-40 min.
Servera med Pressad Potatis och en god sallad.
Visningar:
1620
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader