Sweetchili Fisk

Enkel och god.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

2 stora pangasusfileer.
½ purjolök
1 pkt matlagnigsgrädde
4 - 6 msk sweet chilisås
salt
peppar

Gör så här

Strimla purjolöken och lägg den i botten på en ugnsfast form. Lägg på pangasusfileerna.

Blanda matlagnigsgrädde och sweet chilisås.
Vispa så att den blir lite fluffig. Salta och peppra efter tycke. Häll över fisken.

Gratinera i 200*C tills fisken är klar. Beroende på om den var fryst eller tinad. Ca 20-40 min.

Servera med Pressad Potatis och en god sallad.
Visningar:
705
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader