Tårta recept

Laddar...
Din sökning gav 3323 träffar
Fräsch sommar-rulltårta
Fräsch sommar-rulltårta

Oväntat besök? Kommer gästerna som du inte visste skulle komma, den här fräscha rullen är räddningen! Lemon curden står i kylen, färdig att användas. Bara att baka kakan, fylla och servera! Har du ..

Fräsch jordgubbscheesecake - glutenfri
Fräsch jordgubbscheesecake - glut..

Cheesecakes är krämiga, vackra och har en fräsch syrlighet. Perfekt att ha på lut i frysen eftersom den håller sig i månader. Tänk på att ta fram tårtan 20-30 minuter innan serveringstillfället, d..


Festdressad drömtårta
Festdressad drömtårta

Barnsligt god drömtårta med smarrig smörkräm, vispgrädde och godistopping. Självklart kan du använda andra alternativ till topping, t ex bär - eller att bara avnjuta den skivad som den är med den ..


Smarrig kokostårta med jordgubbar
Smarrig kokostårta med jordgubbar

Bottnen är som en segknaprig kokostopp, grädden är fluffig och jordgubbarna sommarsöta ... Den här tårtan blir en riktig kalasklassiker! Gör gärna bottnarna i förväg, så går det blixtsnabbt att sma..Höjdartårta med vit choklad och lemoncurd
Höjdartårta med vit choklad och l..

Imponera med en lyxig Layer Cake full med syrliga och söta smaker. Vallmofröna ger tårtbottnarna det lilla extra. Varva med vit chokladpannacotta, flädermarinerade jordgubbar och citronkräm. Mums!