Tacopaj

En bland alla de övriga, men denna är god också.

Betyg (2 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Pajdegen:
4 dl vetemjöl
1 tsk salt
2 tsk bakpulver
50 gr margarin
1½ dl mjölk

1:a fyllningen:
½-1 kg blandfärs
1 påse tacokrydda
2 dl vatten

2:a fyllningen:
3-4 hackade tomater
1 gul lök
2-3 hackade pfeferoni

3:e fyllningen:
3 dl cremé fraiche
4 msk majonnäs
Vitpeppar
Riven ost

Gör så här

Gör pajdegen och tryck ut i en pajform, ca. 24 cm.
Förgrädda 10 min i 200 grader.

Bryn färsen, blanda i tacokryddan och vattnet. Låt småkoka till det mesta av vattnet kokat bort. Glöm inte röra

Hacka tomaterna, löken och pfeferonin

Rör ihop cermé fraichen, majonnäsen, vitpeppar och den rivna osten.

Börja sedan med lägga i färsen. Ovanpå färsen läggs de hackade tomaterna, löken och pfeferonin.
Sist brer man på ost-cremé fraichen.

Gratinera 10 min i 225 grader

Serveras med en god sallad
Visningar:
1483
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Tacopaj recept
Tacopaj den sup..
av MrsC
över 2 månader
Tacopaj
över 2 månader
Malins tacopaj
av Amika
över 2 månader
Tacopaj
av Maranka
över 2 månader
Tacopaj - LCHF
över 2 månader
Fredriks tacopa
av Annafbg
över 2 månader