Tacopaj

Paj dax!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Deg:
2,5 dl vetemjöl
50 gram smör eller margarin
1 dl kesella

Fyllning:
4 hg nötfärs
1 påse tacokrydda
1 dl kesella
½ förpackning Creme Bonjour mjukost med tacosmak
1 gul lök
ca 250 gram färska champinjoner
Salt
Peppar

1-2 dl riven vällagrad ost

Gör så här

1. Sätt ugnen på 250 grader.
2. Gör i ordning degen och tryck ut den i en djup paj form. Förgrädda tio minuter på 250 grader.
3. Hacka löken och skiva svampen.
4. Stek lök, svamp och köttfärs i lite smör.
5. När röran fått färg, krydda med tacokrydda och tillsätt kasella och ost.
6. Smaka av med salt och peppar.
7. Lägg hela röran i det förgräddade pajskalet och strö över riven ost.
8. Grädda på 250 grader 30-35 minuter, tills osten blivit gyllenbrun.
Visningar:
1815
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Tacopaj recept
Tacopaj den sup..
av MrsC
över 2 månader
Tacopaj
över 2 månader
Malins tacopaj
av Amika
över 2 månader
Tacopaj
av Maranka
över 2 månader
Tacopaj - LCHF
över 2 månader
Fredriks tacopa
av Annafbg
över 2 månader