Tacopaj med ananas

Gott och lätt fixat är denna tacopaj med smak av ananassalsa.

Godkännare: jag har lagt till en egen bild :)

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Tacopaj med ananas

Ingredienser

Pajskal:
2 ½ dl vetemjöl
100 g smör
2 msk vatten

Fyllning:
400 g blandfärs
2 msk olivolja (för stekning)
1 påse taco kryddmix
2 krm cayennepeppar
1 burk ananassalsa

Äggstanning:
3 st ägg
2 dl mjölk
1 krm salt

Garnering:
2 st tomat
1 dl ost, riven

Tillbehör:
Blandad sallad

Gör så här

Blanda samman pajdegen och tryck ut den i formen. Nagga den och låt stå kallt 30 min.
Förgrädda i 200 g ca. 10-15 minuter.

Stek köttfärsen i olja och blanda den med kryddorna och salsan. Smaka av.

Lägg färsen i pajskalet. Blanda mjölk, ägg och salt. Häll det över färsen och garnera med tomatskivor och riven ost.

Grädda i 200 g ca. 40 minuter.

Servera med en sallad och svarta oliver.
Visningar:
4305
Sparat:
72

LIKNANDE RECEPT

Tacopaj recept
Tacopaj den sup..
av MrsC
över 2 månader
Tacopaj
över 2 månader
Malins tacopaj
av Amika
över 2 månader
Tacopaj
av Maranka
över 2 månader
Tacopaj - LCHF
över 2 månader
Fredriks tacopa
av Annafbg
över 2 månader