Thai Green Curry med fiskfilé

Thai Green Curry med fiskfilé

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Thai Green Curry med fiskfilé

Ingredienser

1 burk thai green curry 400 ml
300 g färsk fisk t ex torsk, kolja eller motsvarande fryst
1 burk bambuskott 227 g
1 paket äggnudlar

Gör så här

Hetta upp innehållet, rör då och då. Tillsätt bambuskott och den tinade fisken skuren i bitar. Sjud tills fisken är klar, ca 3-5 minuter. Servera med mrs cheng's egg noodles.
Visningar:
2702
Sparat:
24

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé i for..
över 2 månader
Mustig kasslerg
av maggi
över 2 månader
Kycklinggratäng
av Annlis
över 2 månader
Kinagryta fläsk
över 2 månader